SKŁAD RADY NAUKOWEJ DYSCYPLINY TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA
NA KADENCJĘ
2020/2024
W dniu 24 września 2020 r. Senat Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu powołał Radę Naukową Dyscypliny Technologia żywności i żywienia w składzie:
-
prof. dr hab. inż. Edmund Cibis
-
dr hab. Lucyna Dymińska, prof. UEW
-
dr hab. inż. Zbigniew Garncarek, prof. UEW
-
dr hab. inż. Wojciech Golimowski, prof. UEW
-
dr hab. inż. Zuzanna Goluch, prof. UEW
-
dr hab. inż. Joanna Harasym, prof. UEW
-
dr hab. inż. Andrzej Okruszek, prof. UEW
-
dr hab. inż. Hanna Pińkowska prof. UEW
Przewodniczącym Rady Naukowej Dyscypliny technologia żywności i żywienia jest Dziekan Wydziału Inżynierii Produkcji dr hab. inż. Andrzej Okruszek, prof.
UEW.