Otwarte zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności

Uprzejmie zapraszam na zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności, które odbędzie się w dniu 7 grudnia 2017 r. (czwartek) o godz. 12.00 w sali posiedzeń Rady Wydziału IE (bud. H, sala 100).

 Program zebrania:
  1. Wystąpienie Pani mgr Jolanty Błaszczyk - doktorantki w Katedrze Inżynierii Bioprocesowej. Temat wystąpienia: "Właściwości prozdrowotne wina".


Hanna Pińkowska
dyrektor Instytutu Chemii i Technologii Żywności
zamknij
Nasza strona korzysta z plików cookies. Zachowamy na Twoim komputerze plik cookie, który umożliwi zbieranie podstawowych informacji o Twojej wizycie.
Przeczytaj jak wyłączyć pliki cookiesRozumiem