Otwarte zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności
Uprzejmie zapraszam na zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności, które odbędzie się w dniu 6
lipca 2017 r. (czwartek) o godz. 13.00 w sali posiedzeń Rady Wydziału IE (bud. H, sala 100).
Program zebrania:
- Wystąpienie Pani mgr Marty Kołodziej - doktorantki w Katedrze Agroinżynierii i Analizy Jakości. Temat wystąpienia: "Zależność udziału fosfolipidów hydratowalnych i niehydratowalnych od
parametrów tłoczenia oleju jadalnego".
- Wystąpienie Pani mgr Katarzyny Szczurko - doktorantki w Katedrze Agroinżynierii i Analizy Jakości. Temat wystąpienia: "Wpływ wilgotności ziaren na stabilność oksydacyjną i jakość oleju
spożywczego".
Hanna Pińkowska
dyrektor Instytutu Chemii i Technologii Żywności