Otwarte zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności

Uprzejmie zapraszam na zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności, które odbędzie się w dniu 11 maja 2017 r. (czwartek) o godz. 12.30 w sali posiedzeń Rady Wydziału IE (bud. H, sala 100).

 Program zebrania:
  1. Zaopiniowanie wniosku Pani mgr inż. Moniki Wereńskiej-Sudnik - asystentki w Katedrze Technologii Żywności Pochodzenia Zwierzęcego o otwarcie przewodu doktorskiego w obszarze Nauki Rolnicze, Leśne i Weterynaryjne, w dziedzinie Nauki Rolnicze, w dyscyplinie Technologia Żywności i Żywienia
  2. Wyznaczenie kandydatów do pełnienia funkcji promotora i promotora pomocniczego w tym przewodzie. Proponowany temat rozprawy doktorskiej: „Jakość mięsa gęsi i jej zmiany w czasie przechowywania zamrażalniczego”.


Hanna Pińkowska
dyrektor Instytutu Chemii i Technologii Żywności
zamknij
Nasza strona korzysta z plików cookies. Zachowamy na Twoim komputerze plik cookie, który umożliwi zbieranie podstawowych informacji o Twojej wizycie.
Przeczytaj jak wyłączyć pliki cookiesRozumiem