Otwarte zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności
Uprzejmie zapraszam na zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności, które odbędzie się w dniu 11
maja 2017 r. (czwartek) o godz. 12.30 w sali posiedzeń Rady Wydziału IE (bud. H, sala 100).
Program zebrania:
- Zaopiniowanie wniosku Pani mgr inż. Moniki Wereńskiej-Sudnik - asystentki w Katedrze Technologii Żywności Pochodzenia Zwierzęcego o otwarcie przewodu doktorskiego w obszarze Nauki Rolnicze,
Leśne i Weterynaryjne, w dziedzinie Nauki Rolnicze, w dyscyplinie Technologia Żywności i Żywienia
- Wyznaczenie kandydatów do pełnienia funkcji promotora i promotora pomocniczego w tym przewodzie. Proponowany temat rozprawy doktorskiej: „Jakość mięsa gęsi i jej zmiany w czasie
przechowywania zamrażalniczego”.
Hanna Pińkowska
dyrektor Instytutu Chemii i Technologii Żywności