Otwarte zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności
Uprzejmie zapraszam na zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności, które odbędzie się w dniu
6 kwietnia 2017 r. (czwartek) o
godz. 12.30 w sali posiedzeń Rady Wydziału IE (bud. H, sala 100).
Program zebrania:
- Wystąpienie Pani mgr Zofii Jagody - asystentki w Katedrze Chemii Nieorganicznej. Temat wystąpienia: „Mikrożele jako nośniki inhibitorów w powłokach ochronnych”,
- Zaopiniowanie wniosku Pani mgr inż. Moniki Kucharczyk - doktorantki w Katedrze Inżynierii Bioprocesowej o otwarcie przewodu doktorskiego w obszarze Nauki Rolnicze, Leśne i Weterynaryjne, w
dziedzinie Nauki Rolnicze, w dyscyplinie Technologia Żywności i Żywienia oraz wyznaczenie kandydata do pełnienia funkcji promotora w tym przewodzie. Proponowany temat rozprawy doktorskiej:
„Determinanty zachowań żywieniowych konsumentów produktów regionalnych Dolnego Śląska”.
Hanna Pińkowska
dyrektor Instytutu Chemii i Technologii Żywności