Otwarte zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności

Uprzejmie zapraszam na zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności, które odbędzie się w dniu 6 kwietnia 2017 r. (czwartek) o godz. 12.30 w sali posiedzeń Rady Wydziału IE (bud. H, sala 100).

 Program zebrania:
  1. Wystąpienie Pani mgr Zofii Jagody - asystentki w Katedrze Chemii Nieorganicznej. Temat wystąpienia: „Mikrożele jako nośniki inhibitorów w powłokach ochronnych”,
  2. Zaopiniowanie wniosku Pani mgr inż. Moniki Kucharczyk - doktorantki w Katedrze Inżynierii Bioprocesowej o otwarcie przewodu doktorskiego w obszarze Nauki Rolnicze, Leśne i Weterynaryjne, w dziedzinie Nauki Rolnicze, w dyscyplinie Technologia Żywności i Żywienia oraz wyznaczenie kandydata do pełnienia funkcji promotora w tym przewodzie. Proponowany temat rozprawy doktorskiej: „Determinanty zachowań żywieniowych konsumentów produktów regionalnych Dolnego Śląska”.


Hanna Pińkowska
dyrektor Instytutu Chemii i Technologii Żywności
zamknij
Nasza strona korzysta z plików cookies. Zachowamy na Twoim komputerze plik cookie, który umożliwi zbieranie podstawowych informacji o Twojej wizycie.
Przeczytaj jak wyłączyć pliki cookiesRozumiem