Otwarte zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności
Uprzejmie zapraszam na otwarte zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności, które odbędzie się dnia
16 marca 2017 r. (czwartek)
o godz.
11.00 w sali posiedzeń Rady Wydziału IE (bud. H, sala 100).
Program zebrania:
- Zaopiniowanie wniosku Pana mgr. Adama Zająca - asystenta w Katedrze Chemii Bioorganicznej, o otwarcie przewodu doktorskiego w obszarze Nauki Rolnicze, Leśne i Weterynaryjne, w dziedzinie
Nauki Rolnicze, w dyscyplinie Technologia Żywności i Żywienia oraz kandydatów do pełnienia funkcji promotora i promotora pomocniczego w tym przewodzie.
Proponowany temat rozprawy doktorskiej: „Ocena jakości i autentyczności żywności pochodzenia zwierzęcego z wykorzystaniem widm oscylacyjnych”.
Hanna Pińkowska
dyrektor Instytutu Chemii i Technologii Żywności