Otwarte zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności

Uprzejmie zapraszam na otwarte zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności, podczas którego wystąpi pan mgr Adam Zając - asystent w Katedrze Chemii Bioorganicznej.

Temat wystąpienia: “Wykorzystanie widm oscylacyjnych w ocenie jakości i autentyczności żywności pochodzenia zwierzęcego”.

Zebranie odbędzie się w dniu 23 lutego 2017 r. (czwartek) o godz. 10.00 w sali posiedzeń Rady Wydziału IE. 

Hanna Pińkowska
dyrektor Instytutu Chemii i Technologii Żywności

zamknij
Nasza strona korzysta z plików cookies. Zachowamy na Twoim komputerze plik cookie, który umożliwi zbieranie podstawowych informacji o Twojej wizycie.
Przeczytaj jak wyłączyć pliki cookiesRozumiem