Konkursy na wynajem pomieszczeń na prowadzenie małej gastronomii

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu ogłasza pisemne konkursy na wynajem pomieszczeń na prowadzenie małej gastronomii w budynkach:

I Domu Studenckiego "Ślężak",

II Domu Studenckiego "Przegubowiec",

III Studium Wychowania Fizycznego i Sportu.

I

Przedmiotem konkursu jest wynajem dwóch pomieszczeń (część handlowa i zaplecze) w budynku Domu Studenckiego "Ślężak" przy ul. Ślężnej 33 o powierzchni 25,40 m2.

Pomieszczenia znajdują się na parterze budynku, nie wymagają adaptacji, są przygotowane do rozpoczęcia działalności (umeblowane, wyposażone w witrynę chłodniczą, posiadają zabezpieczenie w formie rolet antywłamaniowych).

Bufet powinien być otwarty od poniedziałku do piątku w godz. 7.00 - 17.00. Istnieje możliwość przedłużenia godz. otwarcia do 23.00 - zależy od oferenta.

II

Przedmiotem konkursu jest wynajem dwóch pomieszczeń (część handlowa i zaplecze) w budynku Domu Studenckiego "Przegubowiec" przy ul. Kamiennej 35/37 o powierzchni 37,00 m2.

Pomieszczenia znajdują się na parterze budynku, nie wymagają adaptacji, są umeblowane i przygotowane do rozpoczęcia działalności.

Bufet powinien być otwarty od poniedziałku do piątku w godz. 7.00 - 17.00. Istnieje możliwość przedłużenia godz. otwarcia do 23.00 - zależy od oferenta.

III

Przedmiotem konkursu jest wynajem pomieszczeń w budynku Studium Wychowania Fizycznego i Sportu przy ul. Kamiennej 35-37 o powierzchni 35 m2

Bufet winien być otwarty od poniedziałku do niedzieli w godz. 9.00 - 22.00.

Proponujemy przeprowadzenie wizji lokalnych po uzgodnieniu terminu pod nr tel. 71 36 80 125

Przed lokalami znajdują się dodatkowe pomieszczenie (niestanowiące przedmiotu konkursów) przeznaczone na konsumpcję i wyposażone w krzesła i stoliki.

Na terenie Uczelni obowiązuje zakaz sprzedaży artykułów tytoniowych i alkoholu.

Pomieszczenia przeznaczone są na sprzedaż detaliczną towarów, pakowanych przez producenta, przygotowywanie napojów gorących (kawa, herbata), oraz posiłków ciepłych przygotowywanych na bazie gotowych wyrobów typu zapiekanki, tosty, hot-dogi.

Rozpoczęcie działalności od 01.11.2015 r.

Wymagania od oferentów:

1. Minimum roczne doświadczenie w zakresie prowadzenia działalności gastronomiczno-handlowej.

Oferta musi zawierać:

1. dane adresowe składającego ofertę ( wraz z nr telefonu i e-mailem);

informację o formie prawnej prowadzonej działalności gospodarczej;

dokumenty poświadczające doświadczenie w zakresie działalności gastronomiczno-handlowej (umowy, referencje itp.);

4. aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że

oferent nie zalega z opłacaniem podatków - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące

przed upływem terminu składania ofert;

5. aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że oferent nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert;

opłaconą polisę lub inny dokument potwierdzający, że Oferent jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności;

proponowaną stawkę najmu brutto za 1 miesiąc.

Kryterium wyboru -miesięczna kwota najmu brutto za dany lokal.

Miesięczna stawka najmu zostanie podwyższona o opłaty za media i kwotę podatku od nieruchomości.

Oferty należy składać do dnia 16.10.2015 do godz. 12.00 drogą mailową na adres ogłoszenia@ue.wroc.pl podając nazwę lokalu, którego oferta dotyczy, faxem : 071 36 80 491 lub w formie papierowej osobiście do siedziby Zamawiającego Wrocław ul. Komandorska 118/120, bud. A (wejście A1) pok. 26 .

Otwarcie ofert nastąpi w dniu 16.10.2015 r. o godz. 12:30. O wyniku konkursu oferenci, którzy złożą oferty, zostaną poinformowani e-mailem.

Z wybranym oferentem zostanie zawarta umowa na trzy lata, z możliwością jej przedłużenia.

Dodatkowe informacje można uzyskać pod nr tel. 71 36 80 125.

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu zastrzega sobie prawo odstąpienia od każdego z konkursów lub ich unieważnienia na każdym etapie bez podania przyczyn.

zamknij
Nasza strona korzysta z plików cookies. Zachowamy na Twoim komputerze plik cookie, który umożliwi zbieranie podstawowych informacji o Twojej wizycie.
Przeczytaj jak wyłączyć pliki cookiesRozumiem