Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
53-345 Wrocław, ul. Komandorska 118/120
tel./fax 71 36 80 125
ogłasza pisemne konkursy na wynajem pomieszczeń na prowadzenie małej gastronomii w budynkach:
I Domu Studenckiego „Ślężak”,
II Domu Studenckiego „Przegubowiec”,
III Studium Wychowania Fizycznego i Sportu.
I
Przedmiotem konkursu jest wynajem dwóch pomieszczeń (część handlowa i zaplecze) w budynku Domu Studenckiego „Ślężak” przy ul. Ślężnej 33 o powierzchni 25,40 m2.
Pomieszczenia znajdują się na parterze budynku, nie wymagają adaptacji, są przygotowane do rozpoczęcia działalności (umeblowane, wyposażone w witrynę chłodniczą, posiadają zabezpieczenie w
formie rolet antywłamaniowych).
Bufet powinien być otwarty od poniedziałku do piątku w godz. 7.00 - 17.00. Istnieje możliwość przedłużenia godz. otwarcia do 23.00 – zależy od oferenta.
II
Przedmiotem konkursu jest wynajem dwóch pomieszczeń (część handlowa i zaplecze) w budynku Domu Studenckiego „Przegubowiec” przy ul. Kamiennej 35/37 o powierzchni 37,00 m2.
Pomieszczenia znajdują się na parterze budynku, nie wymagają adaptacji, są umeblowane i przygotowane do rozpoczęcia działalności.
Bufet powinien być otwarty od poniedziałku do piątku w godz. 7.00 - 17.00. Istnieje możliwość przedłużenia godz. otwarcia do 23.00 – zależy od oferenta.
III
Przedmiotem konkursu jest wynajem pomieszczeń w budynku Studium Wychowania Fizycznego i Sportu przy ul. Kamiennej 35-37 o powierzchni 35 m2
Bufet winien być otwarty od poniedziałku do niedzieli w godz. 9.00 – 22.00.
Proponujemy przeprowadzenie wizji lokalnych po uzgodnieniu terminu pod nr tel. 71 36 80 125
Przed lokalami znajdują się dodatkowe pomieszczenie (niestanowiące przedmiotu konkursów) przeznaczone na konsumpcję i wyposażone w krzesła i stoliki.
Na terenie Uczelni obowiązuje zakaz sprzedaży artykułów tytoniowych i alkoholu.
Pomieszczenia przeznaczone są na sprzedaż detaliczną towarów, pakowanych przez producenta, przygotowywanie napojów gorących (kawa, herbata), oraz posiłków ciepłych przygotowywanych na bazie gotowych
wyrobów typu zapiekanki, tosty, hot dogi.
Rozpoczęcie działalności od 01.11.2015 r.
Wymagania od oferentów:
Minimum roczne doświadczenie w zakresie prowadzenia działalności gastronomiczno-handlowej.
Oferta musi zawierać:
1. dane adresowe składającego ofertę ( wraz z nr telefonu i e-mailem);
2. informację o formie prawnej prowadzonej działalności gospodarczej;
3. dokumenty poświadczające doświadczenie w zakresie działalności gastronomiczno-handlowej (umowy, referencje itp.);
4. aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że oferent nie zalega z opłacaniem podatków - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed
upływem terminu składania ofert;
5. aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że oferent nie zalega z opłacaniem składek na
ubezpieczenia zdrowotne i społeczne – wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert;
6. opłaconą polisę lub inny dokument potwierdzający, że Oferent jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności;
7. proponowaną stawkę najmu brutto za 1 miesiąc.
Kryterium wyboru – miesięczna kwota najmu brutto za dany lokal.
Miesięczna stawka najmu zostanie podwyższona o opłaty za media i kwotę podatku od nieruchomości.
Oferty należy składać do dnia 25.09.2015 do godz. 12.00 drogą mailową na adres
ogłoszenia@ue.wroc.pl podając nazwę lokalu, którego oferta dotyczy, faxem : 071 36
80 491 lub w formie papierowej osobiście do siedziby Zamawiającego Wrocław ul. Komandorska 118/120, bud. A (wejście A1) pok. 26 .
Otwarcie ofert nastąpi w dniu 25.09.2015 r. o godz. 12:30. O wyniku konkursu oferenci, którzy złożą oferty, zostaną poinformowani e-mailem. Z wybranym oferentem zostanie zawarta umowa na trzy lata, z
możliwością jej przedłużenia.
Dodatkowe informacje można uzyskać pod nr tel. 71 36 80 125.
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu zastrzega sobie prawo odstąpienia od każdego z konkursów lub ich unieważnienia na każdym etapie bez podania przyczyn.