Koło naukowe Enactus UE Wrocław, z projektem Make Taste Not Waste, w składzie:
- Julia Wlazło,
- Emilia Kowcz,
- Melania Gruszecka,
- Alisa Kliuchnikava,
- Kamil Czabanowski
- Agnieszka Bugajska,,
- Iwona Helwin,
- Marcelina Pęsik,
- Anita Grabowska,
powtórzyło zeszłoroczny sukces na Enactus National Competition, stając na podium, tym samym uzyskując tytuł trzeciego najlepszego start-upu studenckiego.
Projekt Make Taste Not Waste skupia się wokół zagadnienia marnowania żywności i życia zgodnie z zasadą zero waste. Studenci stworzyli aplikację mobilną, która pozwoli ograniczyć ilość marnowanego
jedzenia w lokalach gastronomicznych (premiera zaplanowana na sierpień). Organizują także warsztaty kulinarne.
W czasie konkursu puchar odebrała również pani dr Iwona Czerska, uzyskując tytuł The Best Faculty Advisor.